Поп дивата DARA продължава да оглавява заглавията, представяйки се с новата си мелодия „Само мой“, която не само пленява сърцата на почитателите й, но и обявява нейния годеж с любовна изненада.

Магнитът за успехи и красиви случки, DARA, не спира да ни изненадва. След заслужената си почивка в екзотичния Тайланд, нейното участие в хитовото танцово предаване „Dancing Stars“ и активното й ангажиране в благотворителна кампания с един от най-големите ритейлъри у нас, поп дивата обяви своя годеж по начин, който оставя всички очаровани.
Романтичната мелодия „Само мой“, която излезе точно навреме за празника на влюбените – 14 февруари, носи в себе си неповторимата марка на DARA. Създадена по музика и текст на самата изпълнителка и продуцента Роби Николов, тази песен представлява красиво обяснение на любовта.

„С тази песен празнувам щастието, споделеността и любовта – да обичаш и да бъдеш обичан“, споделя DARA, като признание на връзката, която е решила да обяви пред света.

Изненадата с годежния анонс и премиерата на „Само мой“ пораждат вълнение сред феновете, които възхищават тяхната любима изпълнителка за нейната автентичност и способността й да споделя моментите от своя живот с тях.

С песента „Само мой“ DARA показва още веднъж, че талантът й е не само източник на вдъхновение, но и средство за изразяване на най-искрените емоции. Вярваме, че тази нова мелодия ще продължи да огрява сърцата на мнозина и да напомня за силата на истинската любов.

Очакваме с нетърпение още подобни изненади и прояви на творчество от DARA, която ни показва, че винаги има място за красиви и вълнуващи моменти в музиката и живота.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook