Специалното събитие, съчетание на благотворителна вечер и изкуство, се очертава да бъде едно от най-значимите събития през тази година в музикалния и социалния живот на България. Партньорството между известния фонд на Организацията на обединените нации за децата (УНИЦЕФ) и едно от най-популярните шоута в страната обещава не само незабравима забава, но и значим принос към защитата на правата на децата.

На 18 февруари, осем български звезди и осем талантливи деца ще се обединят в обща кауза – закрила на всеки дете от насилие. Те ще влязат в образ и изпълнят любими песни, които ще допринесат за създаването на по-добра и по-справедлива среда за растеж и развитие на децата в България.

Събитието ще бъде допълнено от професионалните водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, които ще внесат допълнителна доза енергия и емоция в програмата. Освен това, представянето на дуетите ще бъде оценявано от жури, в което ще се включат актьорката Мария Бакалова, националният посланик на УНИЦЕФ България – Елена Петрова, футболната легенда Христо Стоичков и продуцентът на популярното шоу „Като две капки вода“ – Магърдич Халваджиян.

Сред участниците във вечерта ще бъдат имена като Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните малки партньори. Всеки зрител ще има възможност да се включи в каузата, като дари онлайн или чрез СМС, гласувайки за своя любим дует.

Събраните средства ще бъдат използвани от УНИЦЕФ за разпространение на модела на центровете за деца и семейства, пострадали от насилие „Зона Закрила“ в цялата страна. Те ще подпомагат превенцията и реакцията в случаите на насилие, сексуална злоупотреба и експлоатация на деца онлайн, както и ще продължат обучението на специалисти в областта.

Специалната благотворителна вечер обещава не само да развлече публиката с невероятни изпълнения и звезден шоу, но и да направи конкретен принос към подобряването на условията за децата в България. Тя е призив за обединение и солидарност в защитата на най-уязвимите в нашето общество – нашите деца.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook