Най-новият денс-поп кросоувър хит „All My Life“ вече звучи и в България.
За първи път светлината на деня вижда колаборацията между холандския диджей и продуцент Tiësto и немското дуо FAST BOY.

Песента представлява истински денс химн, който обещава да освежи музикалната сцена и да направи фурор сред почитателите на електронната музика. „All My Life“ не е просто мелодичен коктейл, а истинско изкушение за слушателите, които са готови да се потопят във вълнуващото съчетание от чувствени и завладяващи вокали, електронен ритъм и синтезаторен звук.

Песента е вдъхновена от изпълненията на голямата сцена и предлага дълбоко денс изживяване, което отразява разнообразните влияния, формиращи съвременната култура. Създадена с майсторство и любов към музиката, „All My Life“ предоставя на слушателите възможността да се потопят в неизследвани звукови територии, едновременно с това намирайки утеха в ехото на познатото.

Tiësto, известен с големите си хитове и статута си на ветеран в света на електронната музика, споделя своята радост от колаборацията: „Много съм развълнуван да започна новата година с „All My Life“, колаборация с FAST BOY на моя собствен лейбъл Musical Freedom… Обичам тази песен и ме кара да се чувствам щастлив! Надяваме се, че и на вас ще ви хареса!“

„All My Life“ е предопределена да бъде международен хит, който ще обедини феновете на различни музикални стилове и ще предложи нещо ново и вълнуващо в сферата на денс и поп музиката. Слушателите се канят да се потопят в този звуков експеримент и да се насладят на перфектния баланс между иновация и признание, предложен от Tiësto и FAST BOY в техния общ творчески проект.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook