Селена Гомес, известна с успешната си музикална кариера, направи неочаквано обявление в последното си интервю за подкаста „Smartless“. Певицата заяви, че скоро планира да приключи с кариерата си като певица, след като издаде още един албум, който се надява да бъде една от най-добрите творби в нейната дискография.

Номинираната за „Еми“ латина коментира в подкаста: „Чувствам, че имам още един албум, който бих искала да издам.“ Гомес сподели, че с възрастта си чувства неотложна нужда да намери ново предизвикателство и се насочва към актьорската кариера. „Колкото повече остарявам, толкова повече ми се иска да намеря нещо, на което да се спра“, добави тя.

От ранна възраст Селена Гомес изразява желание да стане „сериозна актриса“. Музикалната й кариера започва по случайност, когато Disney я предизвиква да създаде албум, докато участва в ситкома „Магьосниците от Уейвърли Плейс“. „Мислех си, че ще е забавно и го приемах като хоби. Исках да бъда актриса. Никога не съм възнамерявала да ставам певица на пълен работен ден, но това хоби се превърна в нещо друго“, сподели тя в интервюто.

От 2013 г. насам Селена Гомес се утвърждава като успешна певица с три студийни албума, включително хитове като „Come & Get It“, „Same Old Love“ и „Lose You to Love Me“. През 2022 г. тя спечели първата си награда „Грами“ за най-добър латино поп албум „Revelación“. Въпреки това, Гомес изрази желание да се фокусира върху актьорската си кариера.

Преплитането между музикалната и актьорската й кариера се отразява не само в желанието й за ново предизвикателство, но и в борбата й с психичното здраве. Тя открито говори за това в документалния си филм от 2022 г. „Selena Gomez: My Mind & Me“. Въпреки че не се налага да избира между музиката и актьорството, Гомес обясни, че е време за нея да се отпусне. „Искам да се отпусна, защото съм уморена“, сподели тя.

Освен това, през 2020 г. Селена Гомес основа козметичната си компания „Rare Beauty“, която определя като „най-големият подарък“. Тя сподели, че стартира бранда си по време на пандемията от COVID-19 и се гордее с постигнатия успех.

Селена Гомес продължава да бъде активна не само в музикалния свят, но и в сферата на актьорството и бизнеса. Феновете й вече с нетърпение очакват последния й музикален проект, докато тя се подготвя за нов етап в кариерата си като актриса.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook