Любимото шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода“ ще се завърне на екраните на NOVA през тази пролет с дванадесети сезон. След 11 успешни сезона и цели 148 живи предавания, това развлекателно предаване се нарежда като най-успешното в историята на българската телевизия. Този път, зрителите могат да се насладят на нови звездни участници, които ще се борят за титлата „Най-добър имитатор“.

Неповторимите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро ще водят зрителите и участниците през най-очакваното музикално приключение с техния неподражаем хумор. Със своята харизма и умение да разтоварват напрежението, те обещават още един сезон, изпълнен с смях и изненади.

Преди старта на официалния дванадесети сезон, NOVA ще предложи на зрителите благотворителна вечер под названието „Като две капки вода за всяко дете“, съвместно с УНИЦЕФ България. Това благородно предприятие има за цел да подкрепи борбата срещу насилието срещу деца във всичките му форми. След успешните събирания през миналата година, когато бяха подпомогнати три от инициативите на Детския фонд на ООН, този път средствата ще бъдат насочени към инициативата „Зона ЗаКрила“ – модел на центрове за деца и семейства пострадали от насилие, разпространени в цялата страна.

На 18 февруари, в 20:00 часа, под прожекторите ще се появят осем уникални дуета между любими български звезди и талантливи деца. Сцената ще бъде осветена от таланта на Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните малки партньори.

Събраните от благотворителната вечер средства ще подкрепят усилията на УНИЦЕФ за разпространение на модела „Зона ЗаКрила“ и обучение на различни специалисти, които играят ключова роля в предотвратяването и реагирането на случаи на насилие, сексуална злоупотреба и експлоатация на деца. Това включва социални работници, здравни и медицински специалисти, полицаи, прокурори, адвокати и други.

За очакване е една емоционална и вълнуваща вечер, пълна с музикални изяви и сърце, посветена на важната кауза за защита на децата от насилие.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook