Известната поп дива Ариана Гранде направи своето голямо завръщане с първия си самостоятелен сингъл след повече от три години. Парчето със заглавие „yes, and?“ изненада и възвърна в очакване феновете на изпълнителката, предлагайки свежо звучене и характерно хаус-поп настроение.

Дългоочакваната музикална страст на Ариана, която винаги е била пионер във въвеждането на нови звучни елементи, изтъква вдъхновението й от култовия хит „Vogue“ на Madonna от 1990 г. С „yes, and?“ Гранде не само потвърждава своята музикална еволюция, но и подготвя своите фенове за предстоящ албум, който тя обеща да издаде през 2024 г.

Въпреки участието си в хитови сингли като ремиксите на „Save Your Tears“ и „Die for You“ на The Weeknd, както и колаборацията с Lady Gaga в „Rain on Me“, Ариана Гранде не е представяла свой солов проект от албума „Positions“ от 2020 г.

Новият сингъл „yes, and?“ не само е изпълнен със свежест и енергия, но и е плод на творческото сътрудничество между Ариана и дългогодишните й сътрудници Max Martin и Ilya Salmanzadeh. Max Martin, който е известен като успешен автор на песни и продуцент, се асоциира с имена като Britney Spears и The Weeknd, а този път той и Salmanzadeh са съавтори и продуценти на „yes, and?“.

В допълнение към музикалната си кариера, Ариана Гранде се захваща и с актьорските предизвикателства. Тя работи върху адаптацията на хитовия бродуейски мюзикъл „Wicked“, където ще впечатли публиката с ролята си на Глинда. Този нов актьорски проект разкрива още един аспект от многоликата талантливост на певицата.

Преди началото на 2024 г., Ариана сподели в социалните мрежи, че изминалата година беше една от най-трансформиращите и предизвикателни в живота й. Въпреки всички трудности, тя изрази благодарността си за силата и щастието, които са я направили по-напориста и по-силна от всякога.

С новия сингъл „yes, and?“ и предстоящия албум, Ариана Гранде не само доказва своята постоянна реинвенция в света на поп музиката, но и подчертава, че един от най-големите таланти в индустрията продължава да ни вълнува и възхищава. Феновете с нетърпение ще очакват новият албум и още от вълнуващата актьорска игра на Ариана във „Wicked“.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook