На 25-ия си рожден ден, Венцислава Тафкова, известна като Мис България, направи стъпка в новата си професионална посока, когато се качи на сцената на пловдивски клуб. И, макар и без короната на главата си, тя се представи с неизменната си елегантност и стил, покорявайки публиката с новата си амплоа като фолк певица.

Първоначалната й изява в музикалния свят се състоя този уикенд, когато клубът, където се проведе нейният рожден ден и се превърна в център на вълненията. Самата тя влезе ударно в фолк бранша, представяйки се с импровизирано участие пред възхитената публика.

Вече от известно време Тафкова подготвя своя преход от света на модата към музикалната индустрия, а решението й да направи този крачка беше подчертано с ентусиазъм и стил. Първата й изява в пловдивския клуб бе наистина меморабилна, а зала, изпълнена със зрители, поздрави талантливата млада жена.
Щурото парти, организирано в чест на рождението й, бе изпълнено с радост и веселие. Представителки на нежния пол направиха общо преживяване, което превърна клуба във вихър от емоции. Букети и маркови напитки покриваха масата, като подчертаваха особената обстановка на този невероятен момент.

Като специален подарък за своите фенове, Венцислава излезе на сцената и изпълни хита на Галена „Еуфория“. Гостите бяха приятно изненадани от изпълнението и трудно повярваха, че това бе първият й опит да хване микрофона пред публика. Тафкова успя не само да разчупи атмосферата, но и да завладее сърцата на зрителите с увереността си и страхотния си вокал.

Всъщност, в този момент Тафкова се превръща в първата носителка на короната, която смело смени професията си, от модел към фолк певица. Дълго време в медийното пространство се разговаряше за нейните намерения да пробие в музикалния свят, а самата тя скоро обяви, че първите й записани песни вече са реалност.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook