Нестандартен подарък получи една от най-талантливите ни етно певици-DIA. Нейните хитове се слушат в над 20 държави, но сега при очарователната изпълнителка пристигна и уникално видео доказателство за това.
Създателката на „Самовила“ бе изненадана от свои почитатели в Лондон, които й изпратиха клип през социалните мрежи. На видеото феновете са заснели как пеят и танцуват под звуците на една от най-популярните авторски песни на DIA „Изгори ме“.

„Оказа се, че това са представители на фолклорен хор „Магия“ от Лондон- споделя DIA- Разбрах, че в него членуват основно български емигранти, но при тях идват и английските им приятели. Целта на тези хора е да популяризират българския фолклор, използвайки модерни акомпанименти.“

Мисията на „Магия“ напълно съвпада с музикалната визия на DIA и стила, с който тя изгражда песните си.

Младата изпълнителка не само пресъздава в модерен вариант народни песни, но създава авторски фолклор и споделя древни български легенди и обичаи през личните си социални мрежи. Към дейността й в интернет очевиден интерес имат както армията й от български фенове, така и много чужденци, които пишат в коментарите. DIA споделя, че е получавала видеа на чужденци, които танцуват на нейни песни от Китай, Германия, дори от Индия, като индийските й фенове пресъздават една от най-самобитните й песни, която винаги вдига на крака публиката на нейни участия и ги „хваща“ в импровизирано хоро-„Огън“ .

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook