След като преживя бурни бракоразводни драми в миналото, звездният актьор Кевин Костнър вече е открил нова глава в своята любовна история. Неговата избрана половинка е никоя друга, освен талантливата певица Джуъл. Двойката не само че участва в благотворителни активности, но и споделя връзка, която процъфтява в романтичната обстановка на частния остров на милиардера Ричард Брансън.

Според разкрития в медиите, Кевин Костнър, на 68 години, и Джуъл, на 49 години, не са просто влюбена двойка, но и предпочитан гост в оазиса на Ричард Брансън. Снимки на тяхната романтична почивка разкриват моменти от техните разходки и забавления, като стана ясно, че те не само се наслаждават на връзката си, но и допринасят за благотворителността.

Най-новата връзка на актьора не беше скрита от папараци, които успяха да уловят моменти от пътуването им до Карибите. Съобщава се, че те са прекарали повече от седмица на острова, присъствайки на различни събития и участвайки в благотворителни активности, организирани от фондацията на Джуъл.

Според източници, техните чувства са процъфтали именно в този райски кът, където флиртът е прераснал в по-сериозни отношения. Връзката между Костнър и Джуъл се развива със скоростта на бриза, която докосва палмите на Карибите.

След като новината за любовната им история стана предмет на медийни заглавия, бившата съпруга на актьора, Кристин, се изказа публично. Тя изрази своето удовлетворение и радост, че Костнър е намерил достойна и сериозна партньорка. Кристин подчерта, че не иска „млада бамбина“ да влиза в дома на баща на децата им и че новата избрана на актьора изглежда като идеален избор.

С любов и хармонията, която изпълва сърцата на Кевин Костнър и Джуъл, феновете им с нетърпение следят развитието на тази чудесна любовна история, която започва нов етап в живота на известния актьор и талантливата певица.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook