Обичаната от цял народ българска спринтьорка, Ивет Лалова, която се прослави на пет олимпиади и се украси с европейска шампионска титла, обяви, че скоро ще стане майка. Щастливата вест я застигнала, докато тя и съпругът й бяха на олимпийския стадион в Будапеща.

Популярната лекоатлетка сподели радостната новина в ефир, като разкри, че научи за бременността си по електронна поща. Това беше изключително емоционален момент за Лалова, която в последните години преживя множество предизвикателства и загуби.

„Научихме, че ще станем родители – получихме резултатите по имейл. Симоне беше до мен. Казах му – ще си имаме бебе. Това е много емоционален момент, не може да се опише с думи. През последните години претърпях много загуби и съм щастлива, че сега някой ще се присъедини към нас,“ сподели Лалова.

За нея, това е голямата мечта, която се сбъдна в текущата година. Ивет Лалова не скри, че обича да бъде мотивираща и вдъхновяваща, поради което няма намерение да спира да работи. Тя подчерта, че ще стане майка в олимпийската година, което я кара да се чувства още по-мощна и мотивирана.

Въпреки че се радва на бременността си, Лалова признава, че не спира с тренировките си. „Клякам и бягам,“ пошегува се тя, добавяйки, че продължава да се придържа към олимпийския хранителен режим.

В духа на леката и смешната атмосфера, характерна за Лалова, тя сподели, че „спринтьора“ вече е направил няколко корици, участвал в реклами и мастър класове. „Това бебенце е трето поколение спринтьор, и то от мъничко спринтира,“ коментира с усмивка.

Желаем на Ивет Лалова и съпруга й Симоне щастие и здраве по време на бременността и в предстоящата им роля като родители. Вярваме, че новият „спринтьор“ ще бъде изключително българско съкровище, достойно да продължи пътя на своите известни родители.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook