През 2024-та година, българските зрители на bTV Media Group ще бъдат потопени в вълна от положителни емоции, добро настроение и забавни моменти благодарение на новото предаване „Аз обичам България“. Съчетавайки забавление за цялото семейство и обогатяващо знание за родината, форматът на ITV Studios „I Love My Country“ ще направи своя дебют в ефира на bTV през пролетта на следващата година.

Предаването, посветено на всичко, което прави България уникална и любима, ще разнообрази ежедневието на зрителите със своята свежест и динамичност. В студиото, оборудвано с интерактивен под, ще се разиграе животописна битка между два отбора, съставени от обичани популярни личности, които ще бъдат водени от своите капитани.

Събитието обещава несравнен разкош от емоции, като във всяка от седемте игрови рундове ще бъдат представени неочаквани предизвикателства. „Кутията на времето“, Super Box, „Колелото на живота“ и множество други тематични сценарии ще погълнат зрителите в света на разнообразните въпроси от живота.

Водещият, обещаващ да бъде свеж, артистичен и различен, ще създаде връзка с аудиторията, предизвиквайки смеха и усмивките в залата и пред екраните. Той бързо ще се превърне в любимец на публиката, като пренася атмосферата от студиото директно в сърцата на зрителите.

„Аз обичам България“ обещава да бъде динамично, интересно и енергично предаване с множество неочаквани обрати, нови знания и изненади. Пролетният ефир на bTV ще бъде изпълнен с положителни вибрации, а живият бенд и музикалните изпълнения ще допринесат за напълно незабравимото преживяване.

„Аз обичам България“ е част от амбициозната стратегия на bTV Media Group да предоставя качествено и забавно развлекателно съдържание за цялото семейство. С този проект медията потвърждава своята роля във формирането на обществения дух и подчертава важността на обичта към родината. Всички гледачи могат да се насладят на пъстрата комбинация от забавление и знание, която „Аз обичам България“ обещава да достави. Нека заедно се потопим в този нов свят на емоции и развлечения, готови да обогатят нашите зимни вечери и да ни подготвят за свежата пролет, изпълнена с радост и смях.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook