Холивудската дива Анджелина Джоли ще засили своята роля като великолепна фея в третата част от филмовата поредица „Господарка на злото“.

Информацията, предоставена от изданието, разкрива, че актрисата не само ще се завърне в ролята си като Злодеида, но също така планира да участва в няколко други проекти, включително и в самия трети филм от вълнуващата фентъзи поредица.

Според публикацията в „Уолстрийт джърнъл“, Джоли ще подложи на киножаждата публика не един, а няколко блестящи изяви в света на филмовата магия. Проектът, озаглавен „Господарка на злото 3“, обещава нови вълшебни приключения и непредвидени сюжетни завои.

Фентъзи филмите от поредицата за Злодеида се фокусират върху загадъчното детство на тъмната фея и нейните сложни взаимоотношения с бъдещата кралица. Зрителите се потапят в магичен свят, изпълнен с вълшебни гори и неизведани тайни.

Във водещите роли на поредицата, освен самата Джоли, ще видим изключителните изпълнения на актьорския екип, включващ Ел Фанинг, Ед Скрейн, Мишел Пфайфър и Сам Райли. Тази звездна съставка гарантира вълнуващо и качествено киножитие, което без съмнение ще привлече вниманието на зрителите по света.

Снимките на „Господарка на злото 3“ обещават да бъдат специално изживяване за феновете на жанра, а включването на Анджелина Джоли в проекта подчертава сериозната ангажираност на звездата към успеха на филма. Очакваме с нетърпение да видим как тази звездна събраност ще превърне третата част от поредицата в несравнимо киноизживяване.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook