Броени дни преди да разтърси сцената на Зала 1 на НДК с големия си концерт, популярният български изпълнител Стенли представи още една песен от предстоящия си студиен албум. Новото творение, озаглавено „Неопитомен“, обещава да бъде истинско аудио и визуално изживяване за феновете на артиста.

„Неопитомен“ е микс от електронни звуци, китарни рифове и характерните вокали на самия Стенли. Парчето идва заедно с официално видео, което несъмнено ще подчертае атмосферата и енергията на песента. Режисьорът и операторът на видеото са нищо друго, а само Алекс Стоянов.

Музиката към „Неопитомен“ е дело на Стенли, а по аранжимента той работи с изключителни таланти като Васил Стоев, Светлин Къслев и басиста Евден Димитров. Текстът е възложен на Людмила Сланева и вдъхновен от интуицията, която съществува във всеки един от нас и ни води през живота.

Важно е да се отбележи, че феновете на Стенли ще имат възможността да чуят „Неопитомен“ за първи път по време на концерта „EЛЕКТРО“ в Зала 1 на НДК. Събитието е насрочено за 22 ноември, започващо от 20:00 часа и обещава истински музикално-визуален спектакъл.

Концертната програма на „EЛЕКТРО“ ще включва както най-големите хитове от репертоара на Стенли, така и нови, неиздавани парчета. За да направи момента още по-специален, на сцената до артиста ще се присъединят и специални гости-изпълнители. Сред тях са Любо Киров, Христо Мутафчиев, БТР, Тангра, D2 и Jeremy!.

Събитието обещава да бъде не просто концерт, а истинско музикално пътешествие, което ще остави незабравими спомени в сърцата на феновете на Стенли. Вече с нетърпение очакваме да се потопим в електризиращата музика и атмосфера на „EЛЕКТРО“ в Зала 1 на НДК.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook