Нана Гладуиш, икона на предаването „Съдебен спор“ през последното десетилетие, обяви своето напускане на ролята на водеща и раздялата си с екипа. Изненадата стана още по-голяма, когато стана ясно, че нейното място ще бъде заемано от изключително популярната дама Ромина Тасевска, която се изявява в „На кафе“ на Нова телевизия.
Тази седмица Ромина Тасевска ще напусне своя пост в „На кафе“ с емоционално съобщение за зрителите. „Тези дни трябваше да взема едно много трудно решение. Трудно, защото в последните няколко години „На кафе“ беше моето второ семейство, а както знаете, аз силно вярвам в тази институция. Ето защо ми е толкова мъчно да се разделя с невероятния екип и страхотните колеги там. Но усещам, че е време да се предизвикам с нещо ново и различно за мен…“, написа Ромина.
„Поемам „Съдебен спор“, защото усещам, че точно това е моето място. Човешките проблеми винаги са ме вълнували и в това предаване виждам възможност да го покажа и да помогна, дори и да е само с разказване на тези истински човешки истории, а аз знам, че екипът прави много повече от това… Има ли нужда да ви казвам колко много се притеснявам и вълнувам? Да наследя такъв емблематичен водещ като Нана е голяма отговорност и се надявам с вашата подкрепа да продължим това, което тя започна“, допълва блондинката.
С раздялата на Нана и идването на Ромина, „Съдебен спор“ очевидно преминава през значителни промени. Ромина Тасевска вече е доказан професионалист и обичан водещ, който обещава да внесе свежест и нов подход в предаването.
Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook