Съвсем наскоро, известната българска певица Петя Буюклиева сподели вълнението и щастието си в социалните мрежи след станалото събитие в живота й – стана баба. Със съпругът си тя отпразнува раждането на внучката си, като сподели радостта си с приятели и почитатели.

„Скъпи приятели, искам да споделя с вас, че съм мега щастлива! Със съпругът ми празнуваме живота! Роди се Амаи, нашата внучка, плод от голямата любов на синът ми Тони и прекрасната ми снаха Еги!“, написа певицата в емоционално обръщение към своите последователи.

Малката госпожица направи впечатление с перфектните си мерки – 3 кг и 300 гр, 50 сантиметра. Съобщението на Петя не пропуска да подчертае радостта и благословията, които този нов живот донесе в семейството й.
„Сбъдна се голямата ми мечта да имам внучка, с която като порасне да пеем в дует „Баба ми е фаталната жена“. Няма да престана да благодаря на Бог и Света Богородица за тази благословия. Изпращам ви обич!“, добави тя, цитирайки текст от своя собствен хит „Жена на всички времена“.

Певицата не скри радостта си и очакванията за бъдещето, изразявайки желание да споделя този особено важен момент с феновете си. Съобщението й звучи като призив за съвместно радостно празнуване на новата стъпка в живота й – ролята на баба.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook