В света на музиката има парчета, които не просто звучат, а създават вълнение и стават истински символи на свободата и волята. Една такава песен е „Не се предавам“ на EXPOSE, която не само се превърна в своеобразен химн, но сега получи ново вдъхновение чрез ремикс на майсторите на електронната музика Fabrizio Parisi & The Editor.

Този нов облик на песента представлява завладяващ симбиоз между оригиналната сърдечна изразност на EXPOSE и електронната магия на парчетата, създадени от Fabrizio Parisi & The Editor. Техният уникален стил внася нова енергия в „Не се предавам“, което я прави не само актуална, но и вълнуваща за ново поколение слушатели.

Самото видео към ремикса беше заснето на стадион „Георги Аспарухов“ от Левски ТВ, с подкрепата на ПФК Левски. Това не е случайно, тъй като идеята за проекта възникна след участието на EXPOSE в годишнината от рождението на Гунди, където Цвети и Светьло представиха песента пред публика на стадиона. Тогава специални гости на дуета бяха трио „Тринити“ и Щерион Пилидов – авторът на музиката на „Не се предавам“. Одобрението и подкрепата към песента също дойдоха от съпругата на Гунди – Лита Маркова.

Този ремикс на „Не се предавам“ от Fabrizio Parisi & The Editor не е краят на творческите изяви на EXPOSE през тази година. Феновете им могат с нетърпение да очакват нова песен, която ще бъде представена скоро. Всичко това се случва в епоха, където групата поддържа тясна връзка с феновете си чрез социалните мрежи, където споделят своите проекти, идеи и се радват на взаимодействието с любимите си изпълнители.

Всъщност, EXPOSE обещават да продължат да ни вълнуват с нови и вълнуващи творчески подвизи през този период. Така че, феновете, сте ли готови да бъдете завладени от следващата им музикална изява? Оставете се отнесени от вълнението и енергията на „Не се предавам“ в новото му електронно обличе, предоставено от Fabrizio Parisi & The Editor.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook