DARA и Bobo, две изключително талантливи личности на модерната българска музикална сцена, изненадват публиката със своята неочаквана съвместна работа. Въпреки че на първо четене техните музикални предпочитания може да изглеждат като отдалечени от друг, те успешно съчетават своите уникални стилове в хипнотизиращата композиция „Няма да ми липсваш“.

Всичко започва със спонтанна звукозаписна сесия в студиото на „Вирджиния Рекърдс“, където DARA и Bobo срещат музикалния гений KAY BE (Константин Бешков). Съвместната им работа доказва, че в музиката няма граници, а когато таланти се срещат, резултатът е вълнуващ.

Песента „Няма да ми липсваш“ пренася слушателя в атмосфера на афро-поп стил, вплитайки в себе си чувствеността на DARA и Bobo. Текстът разказва за края на една любовна история, представена чрез изключително мелодични думи, създадени от двете изпълнителки. KAY BE се явява като магьосник, „хващащ“ емоцията на тяхната история в страхотен бийт.

DARA дели своите впечатления за песента, казвайки: „Специална, ефирна и много красива, ‘Няма да ми липсваш’ е любимата ми магия.“ Този израз на възхищение към произведението не прави нищо друго, освен да подчертае вълшебството, което тези три артиста успяват да създадат.

Видеоклипът към песента е творческо произведение на режисьора Крис Захариев. Той, вече утвърдил се като един от най-добрите български режисьори, допринася с визуалната си изразност към вълшебството на „Няма да ми липсваш“. За този изключителен труд, Захариев беше удостоен с наградата за „БГ Видеоклип“ за 2023 година.

„Няма да ми липсваш“ е не само песен, а история, разказана през невероятните гласове на DARA и Bobo, обвита в мелодичния плед на KAY BE и визуално оформена чрез вълшебството на Крис Захариев. Този музикален проект е ярък пример за това как съвместната работа на талантливи артисти може да породи нещо по-истински вълнуващо и вдъхновяващо за публиката.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook