Миналия уикенд професионалисти в сферата на козметиката от цяла България и близки гости от Франция, Италия и Израел, отпразнуваха тридесетия юбилей на един от първите дистрибутори на професионални козметични продукти и апаратура в България. Събитието, което се проведе в ивент център “Пиротска 5”,  бе отбелязано с изискан коктейл и пъстра програма с любими български артисти, като Папи Ханс, група Ginger Groove, Троп’Ангелес, NANA Dance Project, DJ DESSY и младата певица Vladi. 

 “Растем, но не стареем! 30 години работим за вас и за красотата! Благодарим, че сте до нас!” – бяха първите думи от речта на Антоанета Цветанова, основател на компанията, с които тя откри събитието и приветства своите гости. Страхотна атмосфера, пълна зала от над 250 гости, коктейли, снимки, музикална разходка из Париж с френски шансони, огромна торта и много приятели – така запамети специалния си юбилей Antoanette The Hair and Beauty Business и създателят и Антоанета Цветанова, една от първите дами на бюти индустрията у нас. Гвоздеят на програмата бяха  тъпаните на формация “Троп’Ангелес”, които се смесиха с публиката, а атрактивното изпълнение прерасна  в масово хоро, в което се включиха почти всички гости.

Антоанета Цветанова стартира бизнеса си през октомври 1993 г. и поставя основите на професионалната индустрия за красота у нас. Тя обучава козметици и други специалисти в сферата на beauty услугите и е лидер и проводник на примери и добри практики в сферата на бюти мениджмънта. Тя е един от първите вносители на иновативни разкрасителни процедури и продукти в България, каквито са ултразвуковата технология и неинвазивната мезотерапия. Организира и провежда първото обучение на 15 български козметици в  Париж през 2000 г., а през 1992 г. е част от световните професионални търговски изложения в Лондон, Болоня и Барселона.

„Събитието ни дава възможност да благодарим на нашите партньори, клиенти и служители за тяхната подкрепа и преданост. В следващите години сме решени да продължим да предлагаме на нашите клиенти най-висококачествени продукти и услуги, защото това един човек да се чувства красив, води до това той цялостно да се чувства по-щастлив, което е нашата мисия.“ – сподели за финал Антоанета Цветанова. Всички присъстващи гости не пропуснаха да поднесат подаръци и цветя, да запечатат момента в снимка и да изразят своите благодарности към Антоанета Цветанова за дългогодишното успешно сътрудничество.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook