Модерен и мащабен звук. Усещане извън рамката, внушително и космополитно-думите са точно в целта, визирайки новия сингъл на чаровните момичета от HYPNOTIC.

Легендарната композиция на Карл Дженкинс “Palladio” намира своята модерна версия, между класиката и попа. Създадена от вдъхновителя на HYPNOTIC Мария Новева, хитмейкъра Светлин Къслев, миксинг инженера Димитър Ганчев-Майт и Дейв Кътч от емблематичното Mastering Palace Studio в Ню Йорк “Palladio” дава силна заявка за пристрастяващ хит.

„Palladio” е нещо по-различно от всичко, което сме правили до момента. Дори мога да кажа, че това е ново лице за музиката на HYPNOTIC.- разказва Мария Новева- Още като чух финалния мастер от Дейв, не можех да спра да го слушам. Знаех, че „Palladio“ ще има успех, но признавам, че обратната връзка от публиката наистина ни изненада и надмина очакванията ни.“

Wow ефектът избухва с предпремиерното изпълнение на живо от HYPNOTIC на „Palladio”. Магията се случва по време на последния концерт на великолепните Bond в България. Световноизвестният квартет избира за своя музикална подкрепа в София поп дивите на класическата кросоувър сцена и заедно с публиката бурно аплодира момичетата от HYPNOTIC на сцената.

„Това, което се случи за нас, беше невероятно изживяване, което ще остане завинаги в сърцата ни.-споделят единодушно Мария, Боряна и Станимира- Получихме искрени комплименти и голямо признание от първата световно успешна класическа кросоувър група.- допълва Мария- Осъзнавам, че самите Bond не само се спряха на нас, за да споделим една сцена. Те лично ни поздравиха, дадоха висока оценка за изпълнението ни, за музиката и специално за аранжиментите, които създаваме аз и Светлин Къслев. Като единствената в България модерна кросоувър група, за нас бе голямо щастие да чуем такива думи от артисти, които вече са спечелили милиони фенове по света.

HYPNOTIC избират момента, за да запечатат усещането в едно истински емоционално лайв видео за „Palladio”. И този път момичетата не изневеряват на изключителния си визуален вкус и подкрепят проекта с въздействаща фотосесия, дело на Диляна Флорентин. Така-зашеметяващо и с класа- най-популярната ни струнна формация не само заключва успешно календарната година, представяйки музиката, създадена с подкрепата на Национален фонд „Култура“, но и слага артистично многоточие, в очакване на още великолепни проекти през следващата 2024 г.

HYPNOTIC e една от най-иновативните и вдъхновяващи групи на българската музикална сцена. Основана през 2007 г. от Мария Новева и до днес най-популярната и обичана струнна формация у нас, обединява света на класиката и поп музиката в съвременен кросоувър стил без аналог в България.

Представяйки и развивайки класическия кросоувър жанр, HYPNOTIC скъсяват разстоянието между класиката и популярната музика, така че класическата музика достига до все повече хора и намира път и към по-младата аудитория.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook