Вече от известно време се разпространява информацията, че световноизвестният актьор Брад Пит е замесен в процеса на създаване на филм, посветен на Формула 1. Отличавайки се с изключителен професионализъм, той участва в почти всички състезания от календара на Формула 1 през тази година и снима на истинските писти, за да постигне възможно най-реалистични резултати.

Въпреки че не заема мястото на пилот като Макс Верстапен и други, Брад Пит използва възможността да бъде близък до този екстремен свят. Засегнат от стачката на актьори и сценаристи в Холивуд, снимките за филма бяха преустановени за няколко месеца, но вече са възобновени и в разгара си.

През последния уикенд Брад Пит присъства на състезание в Лас Вегас, където сподели моменти от вълнуващата обстановка. Със себе си имаше и продуцента на филма, Джери Брукхаймър, който изрази увереност, че стачката няма да засегне премиерата на произведението. Заглавието на филма все още остава тайна, но по информация от продуцента, премиерата е планирана през лятото на 2025 г.

Интересно е, че пред Entertainment Tonight, Джери Брукхаймър разкри, че Брад Пит не се е налагало да използва дубльори за сцените, в които участва в управлението на болида с висока скорост. Според продуцента, актьорът се справя изключително добре и дори професионални пилоти от Формула 1 са впечатлени от неговите умения зад волана.

„Той е невероятен атлет, пилотите са изумени колко е добър“, споделя Брукхаймър. Той допълва, че сюжетът на филма няма да се фокусира единствено върху състезанията, а ще разкрие и драмата зад тях, както и човешките истории, които се разиграват в този интригуващ свят на високите обороти.

С нетърпение очакваме да видим какво ще предложи този уникален филм и как Брад Пит ще впечатли зрителите си в ролята на единствения актьор, който се изправя срещу вятъра на Формула 1.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook