Марая Кари завладя сцената на Billboard Music Awards 2023 с невероятно изпълнение на своята празнична класика „All I Want for Christmas Is You“. Събитието се състоя в неделя, 19 ноември, и беше историческо, тъй като беше първият път, когато емблематичната коледна песен беше изпълнена по време на церемонията на Billboard Music Awards.

Облечена в елегантна бяла рокля, наподобяваща снежна принцеса, Марая Кари, носителка на пет награди Грами, влезе в сценичното пространство, което напомняше за заснежена зимна приказка. Използвайки „ледена пързалка“ като част от своето изпълнение, певицата впечатли публиката с изискаността и стилa си. Нейните танцьори, обутi с кънки, грациозно се плъзгаха по белия под, създавайки вълшебна атмосфера около нея.
След блестящото й изпълнение, 12-годишните близнаци на Марая Кари влязоха на сцената, за да ѝ връчат специална музикална награда на Billboard за невероятните постижения, които „All I Want for Christmas Is You“ отбелязва през годините. Песента не просто се превърна в коледен хит, а стана вечен символ на празничната сезонна радост.

„All I Want for Christmas Is You“ успява да се изкачи на върха на Billboard Hot 100 всяка година от 2019 г. насам. Невероятната песен е удостоена с 12 седмици под №1 във водещата класация на Billboard, като постига рекорден успех и става един от трите хита на Марая Кари с дълготраен, 10-седмичен или повече престой на първо място в класацията. Този феноменален успех не само подчертава таланта на певицата, но и утвърждава „All I Want for Christmas Is You“ като една от най-иконичните коледни песни в историята на музиката.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook