Адел – известна със своя вълнуващ глас и музикални постижения, реши да разшири своя талант и в друга сфера – козметиката. Според световните медии, 35-годишната артистка е подала документи за създаване на нова козметична компания, наречена „The Shelbourne Collective Limited“, базирана в Лондон, където тя самата е посочена като единствен директор.

Според информацията от „Companies House“, новата фирма на Адел ще се специализира в областта на грима и продуктите за грижа за тялото, включително парфюми и бижута. Този ход не само представлява нов бизнес начинание за певицата, но и доказва нейния интерес към красотата и стиловете на грижа за себе си.

Един от целите на „The Shelbourne Collective Limited“ е да пресъздаде емблематичната очна линия и опушен грим, с които Адел често е асоциирана. Вдъхновена от собствения си стил и предпочитания в грима, певицата се ангажира да предложи на своите почитатели продукти от високо качество, които придават уникален вид и стил.

Адел изглежда силно решена да преодолее музикалните рамки и да разшири своето творчество в света на красотата. Това новаторско начинание идва след обявлението на нейния агент, че следващата стъпка в кариерата й най-вероятно ще бъде нещо напълно различно от музиката.

С новата си козметична линия „The Shelbourne Collective Limited“, Адел не само създава продукти за красота, но и предоставя на света възможността да се докосне до нейния уникален стил и естетика. Почитателите й с нетърпение ще очакват какво ще предложи тази икона на музиката в света на красотата и стила.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook