Най-популярното американско R&B радио Hot 21 се превърна в източник на неочаквано вълнение този вторник, когато световноизвестният PR гуру, Максим Бехар, направи дебют на музикалната сцена с новия си сингъл „PR We Are.“ Тази песен, която изцяло е свързана с бизнеса и PR, не само зарадва слушателите, но и наложи нов стандарт в музикалния свят.

Максим Бехар, авторът на текста на песента и в същото време баща на PR в България, изненадва с амбицията и креативността си, като се впуска в музикалния свят с български рап легенди като Мишо Шамара и сина си Lil Sha, както и с американската кънтри сензация Сара Харалсън от Нешвил.

„PR We Are“ се появи пред публиката с едновременна премиера в Ню Йорк и София и бързо спечели симпатиите на хиляди слушатели по света. Вдъхновението за песента идва от десетилетия опит в PR на Максим Бехар, който реши да обедини своята страст към бизнеса и музиката в уникален проект. Този иновативен сингъл фактически става първата и единствена песен в света, посветена на света на PR и комуникациите.

Но как се свърза американската кънтри сензация Сара Харалсън с българския PR гуру? Оказва се, че това събитие се случва случайно в софийски пъб, където Сара има участие с българския издател и кънтри певец Нейко Генчев. Сара Харалсън, която се радва на голяма популярност в американската кънтри сцена и има четири предложения за номинация на наградите Grammy, не се колеба да се включи в проекта след като чу демо версията на „PR We Are.“

Максим Бехар планира да продължи своята музикална кариера, като същевременно продължава да работи в PR бизнеса, където се радва на десетки световни успехи. През миналата година, той беше обявен от авторитетното световно издание PR Week за „Най-добър PR професионалист в Европа.“ Освен музикалния дебют, той публикува още две книги и получи държавно отличие от президента на Литва за своя принос към бизнеса и PR индустрията.

С компанията си, М3 Communications Group, Inc., той реализира стотици успешни бизнес проекти, които са високо оценени от техните клиенти. Максим Бехар остава жив пример за иновация и амбиция, както в бизнеса, така и в музиката, и ни напомня, че няма граници на това, което може да постигне един човек със страст и преданост.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook