Роксана, популярната българска певица, обяви с гордост, че вече има дата за сватбата си. С неизменно чувство за хумор и искреност, тя сподели забележителния коментар на своя мъж: „Това ще ти е трети и последен, иначе те пребивам.“ И така, на 15-ти юни следващата година, Роксана и нейният избраник ще обединят своите сърца в сватбен обряд, който без съмнение ще бъде обсъждан и обожаван.

Сватбата на Роксана обаче не е обикновена история за любов и обединение. Самата певица има интересна история на браковете в живота си. Със своите 38 години тя вече е влезла в брак два пъти и има по едно момче от всеки от тях. Първият й брак беше с бизнесмен, който ѝ дари сина Даниел. Вторият брак ѝ донесе синът на нейния настоящ мъж, който носи името Сашко.

Оказва се, че малкият Сашко има способността да свързва хората. Той случайно събра Роксана и Неч, който също е имал син от предишен брак. Това случайно срещане се превърна в съдбоносна връзка. Неч живее в Германия, и поради тази причина Роксана често прекарва време там, където се грижи за своя малък син и създава особен свят на топлина и семейност.

Един от общите интереси на Роксана и Неч са моторите, които те обичат страстно. Те също така споделят членството си в рокерската група „Hells Angels“. Този общ интерес към адреналиновите спортове и моторите стана важна част от тяхната връзка. Те споделят не само любовта към музиката, но и страстта към двуколесните машина и приключенията на пътя.

Роксана сподели, че сватбата им е планирана да се състои на 15-ти юни следващата година. Домакини на този изключителен момент в живота й ще бъдат популярните певци Галена и Галин. Тя с усмивка спомена, че двамата бяха домакини и на нейните предишни сватби, и че се надява да им се наложи този път.

Самата Галена има интересен живот и история на сватбите. Тя ще бъде домакин и за втори път, придружена от своя мъж Галин, който, също като Неч, е член на групата „Hells Angels“. Този факт вдъхновява, тъй като групата не само събира хора с общи интереси, но и създава особена близост между тях.
Също важна част от историята на Роксана е голямият й син, Даниел, на 23 години. Той вече е самостоятелен и обмисля сватба, което допринася за идеята за ново начало и продължаващо щастие в живота на цялото семейство.
Сватбата на Роксана и Неч вече се очертава като едно от най-очакваните и емоционални събития в българския шоубизнес. Това е история за истинска любов, която носи надежда и вяра във втори шанс за щастие. В света на звездите и известните лица, Роксана показва, че няма възраст за любов и че нови начала могат да бъдат най-вълнуващите.
Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook