Ралица Паскалева и Теодор Салпаров приветстваха новото попълнение в семейството си – вторият им син. Новината беше споделена с публиката чрез социалните мрежи и породи голямо вълнение сред техните почитатели. Този щастлив момент за двойката е доказателство за тяхната силна връзка и обич един към друг.

Ралица Паскалева, известна като красива актриса и водеща на „Игри на волята“, и Теодор Салпаров, професионален волейболист, са заедно от цели седем години. Те споделят общи интереси и ценности, които ги свързват и ги правят силна и сложна двойка. Техният първи син, Максим, видя светлото бяло на юли 2018 година и оттогава стана радост и център на вниманието им.

Важно е да се спомене, че Теодор Салпаров има още едно дете от предишния си брак с Бойка Делиева, наречено Георги. Малкият Георги вече последва стъпките на баща си и се изявява в света на спорта. Този факт показва, че спортът е важна част от живота на Теодор и че го предава и на следващите поколения.

Ралица Паскалева обяви своето второ бременност през месец юни, когато сподели впечатляващ кадър от семейната си почивка в Черна гора. На снимката семейството е пред църквата „Богородица от скалите“, която се издига на остров, създаден изкуствено в този район. Коментарът към публикацията беше „1+1=4“, което символизира радостното и очаквано приветствие на новото дете в семейството.

Поздравления на Ралица Паскалева и Теодор Салпаров за новия им член в семейството! Пожелаваме им много здраве, щастие и моменти на обич и радост в бъдеще. Смело напред, защото новите предизвикателства и щастието са част от чудния свят на родителството.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook