Българската поп изпълнителка Поли Генова продължава да осъществява големи успехи в световната музикална индустрия, и този път не е изключение. След горещото лято, което изпълни с ритъм и енергия благодарение на парчето „La Rumba“, Поли Генова обявява своята нова колаборация с известния полски DJ Brave. Тя сътрудничи с музикалния гигант Warner Music, за да представи своя последен сингъл, озаглавен „Something ‘Bout You“.

Със свежо и модерно звучене, „Something ‘Bout You“ бързо се превърна в хит, който примамва слушателите с уникалния си бийт и пристрастяващ ритъм. Този сингъл представлява сериозен крачка за Поли Генова в световната музикална сцена, като подчертава нейната способност да създава песни, които покоряват публиката.

Сътрудничеството на Поли с Warner Music е един от нейните най-големи успехи в тази година. Warner Music е известна като една от най-големите и влиятелни звукозаписни компании в света, и тяхната подкрепа със сигурност ще подпомогне кариерата на българската изпълнителка в международен мащаб.

Поли Генова винаги е била амбициозна и несгодна с границите на родната си страна. Тя непрекъснато преследва своите мечти и амбиции, което се отразява в нейните музикални постижения. Тази година тя представи редица проекти, включително „La Rumba“, „Недей да правиш така“ и „Help Me Out“, които сграбчиха вниманието както на българска, така и на международна публика. Всички тези парчета се включиха в нейния последен албум със заглавие „LAST NIGHT“.

„LAST NIGHT“ включва и други хитове на Поли, като „Last Night“ и „No More“, които се наредиха в топ 3 на националната радио класация за най-излъчвани български песни през 2021 година. Тези песни не само вдъхновяват феновете, но и подчертават таланта и артистичната визия на Поли Генова.

За всички почитатели на изпълнителката, има страхотни новини. Поли Генова ще изпълни „Something ‘Bout You“, както и песни от албума „LAST NIGHT“ на живо на 16 ноември. Това ще бъде вълнуващо събитие, на което музикалната магия на Поли може да бъде изживяна напълно.

Всички тези постижения и проекти на Поли Генова несъмнено я правят една от водещите фигури в българската и световната музикална индустрия. Нейният талант и упоритост се отразяват в нейната музика и успехите, които тя постига. С „Something ‘Bout You“ и „LAST NIGHT“ Поли Генова се нарежда сред най-изявените и обичани изпълнители на нашето време, и нейното бъдеще в музикалния свят изглежда светло и обещаващо.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook