Новини разгласиха скорошната продажба на луксозното имение на известната певица и актриса Дженифър Лопес. В понеделник, „Wall Street Journal“ съобщи, че имението на Лопес, разположено в красивия град Бел Еър, смени собственика си за почти 34 милиона долара, съгласно информацията, предоставена от „People“.

Имението, което разполага с осем акра невероятна природа и луксозни удобства, беше пуснато на пазара с начална цена от 42,5 милиона долара. Тази продажба идва близо шест месеца след като 54-годишната Лопес и нейният съпруг, актьорът Бен Афлек, отпразнуваха своя брак с великолепна церемония в Джорджия. Имението със своята изящна атмосфера и обилност от луксозни удобства бе разгласено пред света чрез видеообиколка, предоставена на феновете.

Имението разполага с множество удивителни предимства, включително шикозна библиотека, частен театър и гостна къща, която може да бъде използвана както за фитнес, така и за студио. Оградено от големи порти от кафяво дърво, имотът предлага спокойствие и близост до природата, правейки го идеално място за живеене за Лопес и Афлек.

Домът е изграден от природни материали, включително дърво и камък, които придават уникална и топла атмосфера на пространствата. Всекидневната зона включва стилно обзаведен бар и камина, предоставяйки изглед към обширната тераса, където може да се насладите на природната красота.

Кухнята на главния готвач е още едно впечатляващо пространство с две нива, предлагащо място както за закуски, така и за официални трапези. Предимството на имението е и отделната вила за гости с голям двор, където гостите на Лопес и Афлек можеха да се насладят.

Имението предлага разнообразни възможности за забавление, включително амфитеатър със 100 места, пагода с огнище, павилион за развлечения с напълно оборудвана кухня и частно езеро с пясъчен плаж и душ на открито. Това пространство представлява идеалното място за семейни събирания и развлечения.

На скорошно участие в шоуто на Дрю Баримор през април, Бен Афлек говори за своя брак с Лопес и сподели интересни подробности. „Нека ви кажа нещо, което ще ви разстрои. Дженифър просто яде каквото иска. Каквото иска! Яде бисквити, сладолед, всичко. Но тя тренира. Аз също тренирам, но не изглеждам на 20 години“, сподели актьорът. „Да, тя е много дисциплинирана и е най-красивата жена на света, изглежда зашеметяващо“, добави той.

Тази продажба на имението в Бел Еър е станала актуална тема за обсъждане в света на разкоша. С новият собственик, имението ще продължи да има голяма популярност и ще запази своета място в списъка на най-изисканите домове на звездите.
Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook