Енрике Иглесиас и Мария Бесера представиха новия си сингъл „Así Es La Vida“, който е първото парче от очаквания албум „FINAL VOL. 2“ на известния музикален артист. Този проект представлява продължение на успешния „FINAL VOL. 1“ от 2021 г., който беше върховен с хитове и получи положителни отзиви от феновете по целия свят.

За първи път Енрике Иглесиас се сътрудничи с аржентинската поп и рей бизнес сензация Мария Бесера. С тази колаборация те решават да преоткрият жанра бачата, като вплетат съвременни музикални елементи и стилове. „Así Es La Vida“ разкрива бачатата в нейната пълна красота и нейната емоционална същност, а съчетанието със съвременните музикални влияния придава на песента уникален и съвременен характер.

Енрике Иглесиас е известен с невероятната си музикална кариера и рекорди. Той има невероятни 154 песни, които са достигнали до номер 1 в класациите на Billboard. Освен това, той се отличава като изпълнител с най-много номер 1 сингли в класацията Hot Latin Songs на Billboard. Тези постижения го правят „най-големия латиноамерикански изпълнител в историята“, както бе обявено в списание Billboard.

През тази есен Енрике Иглесиас ще стартира The Trilogy Tour, което е вълнуващо турне, обхващащо 25 дати в Съединените щати и Канада. Този концертен марапет събира на сцената три големи латино музикални звезди – Енрике Иглесиас, Рики Мартин и Питбул. Този уникален музикален спектакъл обещава да бъде едно от най-големите и очаквани събития през 2023 г. и ще пренесе латино музиката в сърцето на Северна Америка.

С новия сингъл „Así Es La Vida“ и предстоящото турне „The Trilogy Tour“, Енрике Иглесиас доказва, че остава водеща фигура в световната музикална индустрия и продължава да вдъхновява милиони фенове по целия свят със своята музика и стил.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook