На 1 декември тази година, в салоните на кината в Северна Америка, ще се появи новият филм на известната музикална звезда Beyoncé, озаглавен „Renaissance: A Film by Beyoncé“. Този филм представлява втория блокбъстър, посветен на артистката през този сезон след успешната премиера на филма за турнето на Taylor Swift, наречен „Eras“, който се състоя на 13 октомври и вече се радва на огромен успех в кината, с продажби на билети, надхвърлили стойността от 100 милиона щатски долара, обявиха дистрибуторите.

Филмът „Renaissance: A Film by Beyoncé“ представя поглед зад кулисите на световното турне на Beyoncé със същото име, което се провежда през тази година. По време на турнето, Beyoncé успя да събере около 2,7 милиона фенове на общо 58 концерта, започващи на 10 май и завършващи на 1 октомври. Този огромен успех не би могъл да бъде постигнат без предаността на милионите ѝ почитатели по света.

Приходите от световното турне на Beyoncé „Renaissance“ възлизат на внушителната сума от 580 милиона щатски долара, което я прави една от най-печелившите музикални изпълнителки в историята. Този филм обаче ще предостави още по-дълбок поглед върху нейната творческа визия и артистичен процес, които стоят зад шоуто.

Феновете на Beyoncé и почитателите на музиката вече нямат търпение да видят новия филм и да се потопят в магията на нейната музика и изпълнение. Прожекцията на „Renaissance: A Film by Beyoncé“ на големия екран обещава да бъде още едно незабравимо изживяване за почитателите на талантливата артистка. Остава да видим каква ще бъде реакцията на публиката и какви нови вълнения и емоции този филм ще предложи на своите зрители.“

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook