В музикалната индустрия е рядко да видим артисти, които след дълъг период на тишина се завръщат с нов материал, особено когато са изминали цели 15 години. Този случай обаче става реалност с песента „ТРЪГВАЙ“ на Ваня Щерева, която е естественото продължение на нейния предишен хит „RESTART“. Изпълнителката се завръща с ново изживяване и силна емоция, която несъмнено ще трогне сърцата на мнозина.

„ТРЪГВАЙ“ е песен, която ни пренася в този момент в една връзка, когато вече нищо друго не може да се направи, освен да се каже: „Тръгвай, няма повече кво да го мъчим.“ Текстът и музиката на песента са авторски дело на самата Ваня Щерева, а аранжиментът е на Роби Николов, който не само го аранжира, но и участва в изпълнението като беквокалист.

Един от необичайните аспекти на песента „ТРЪГВАЙ“ е начинът, по който видеоклипът е заснет. Тук няма режисьор, оператор и сценарий. Ваня Щерева споделя, че идеята за видеоклипа се заражда почти на шега, когато помоли приятели да я снимат с телефоните си, без очаквания, че ще получи нещо готово и изумително.

Четирима близки приятели на Ваня държат телефоните си в рамките на три месеца, заснимайки различни кадри на различни места. Това е уникален процес, при който се използва водата като елемент, символизираща отмиването на любовта. Дъждовете, пълненето на басейни, маркучите, фенерчетата и пътуванията се превръщат в част от проекта. Снимките обаче не са ограничени само до стандартните локации. Екипът на видеоклипа влиза във възпрети зони и снима в забранени места, опитвайки се да заснеме моменти от необичайния живот на Ваня.

Този артистичен експеримент изисква непрофесионални умения и подръчни средства, но резултатът е поразителен. „ТРЪГВАЙ“ изглежда красиво и драматично, като истинско произведение на изкуството. Самата Ваня Щерева дори се включва активно, ушивайки на ръка бяла рокля, която носи във финала на видеоклипа.

С „ТРЪГВАЙ“, Ваня Щерева не само съживява музикалната си кариера, но и представя на публиката нещо уникално и нестандартно. Тя посреща феновете с несъмнено изненадващ и вдъхновяващ проект, който излъчва истинска страст към музиката и изкуството. Ваня Щерева продължава да ни изненадва и вдъхновява с творчеството си и не се колебае да разгърне креативността си и извън стандартните рамки на музикалния свят.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads