Победителят от последното издание на кулинарното реалити „Hell’s Kitchen“Станислав Иванов започна нова работа и мина под венчило с гримьорката Божидара.

Сватбената церемония на двойката се състоя в курорта Шкорпиловци, който е известен със своята красива морска атмосфера и уютни плажове. Тя бе един невероятен ден, който ще остане в сърцата на младоженците и техните гости завинаги.

Събитието беше обаче нестандартно и уникално, както и самите Станислав и Божидара. Всички гости бяха наречени да се явят в бяло, което създаде вълнуваща и хармонична атмосфера. Булката Божидара, се появи в нежна дантелена рокля, която я правеше изключително великолепна и излъчваща невероятна красота и елегантност. Сватбеният ѝ воал допълваше цялостния ѝ вид и я правеше да изглежда като кралица на морския бряг.

Станислав, от своя страна, избра елегантен и модерен стил с костюм без вратовръзка. Той изглеждаше уверен и шармантен, докато чакаше своята избрана да пристъпи към него.

Цялата церемония бе изпълнена с много емоции и радост. Станислав и Божидара обещаха да се обичат и подкрепят във всяко време и ситуация, а техните обръчи съмволизираха тази вечна връзка.

След завършването на церемонията, младоженците и техните гости прекараха незабравими моменти на морския бряг, с наслада на слънцето и морския бриз. Този ден беше светъл и пълен с любов, както и всеки момент в бъдещето им ще бъде, със сигурност, изпълнен с вкусни и кулинарни изненади от Станислав, който продължава да ни вдъхновява с таланта си в кухнята.

Екипа на „На кафе“ им пожелава на Станислав и Божидара безкрайно щастие, здраве и успех в тяхното съвместно бъдеще. Те са пример за вярност и любов, които ни вдъхновяват да вярваме в истинската и дълготрайна любов.
След като завърши сватбената церемония, двойката тръгна на своя меден месец, където със сигурност ще сътворят още много кулинарни чудеса и спомени, които ще ги съпътстват през целия им живот.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads