Историята, разказана през мелодичните ноти и вдъхновени изображения на новия сингъл „Сателит“ на група „Остава“, представлява пътуване изпълнено с космическа любов и визуални изкушения. Този музикален проект отново ни потапя във вълнуващата реалност на музиката и изкуството, като го обогатява със символизъм и визуални елементи, които оставят следи в сърцата и умовете на зрителите и слушателите.

Главната звезда на този музикален спектакъл е вокалистът на групата, Свилен, който отново преплита своя глас с изразителния текст и създава силно впечатление с песента „Сателит“. Любовта, която той възпява, не е нова тема в музиката, но при „Остава“ тя придобива космически оттенък, който я прави уникална и магична.

Режисьорът на видеоклипа, Жоро Манов, споделя, че при създаването на визуалната интерпретация на „Сателит“ беше вдъхновен от самата музика и текста. Той представя Силвия, която се превръща в ходеща порцеланова инсталация, способна да вижда в душите на хората. Този концептуален подход допринася за създаването на визуално обогатено и вълнуващо видео, което докосва зрителите в най-дълбоките им емоции.
Музиката за „Сателит“ е на Жоро, а аранжиментът включва талантливите музиканти от групата „Остава“.

Продуцирането на песента и на целия албум „Кислород“ се дължи на сътрудничеството с Георги Станев.
За създаването на видеоклипа са използвани различни локации, включително китайски ресторант, езеро, стрелбище, моста „Чавдар“ и нощния подлез на НДК. Тези разнообразни сцени добавят сложност и интерес към видеото, като придават на зрителите възможността да се потопят в множеството емоции и образи, представени в клипа.

Новият сингъл „Сателит“ ще зазвучи по време на последните концерти на група „Остава“ за тази година. Този музикален изстрел ще освети сцените на Пловдив на 16 септември, Русе на 17 септември и София на 2 октомври. Поклонниците на групата с увереност могат да очакват незабравимо музикално преживяване, обогатено с визуални и звукови стимули, които ще ги отведат на космическо пътешествие през световете на „Остава“.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads