Златка Райкова, която скоро ще стане булка на своя любим Карен, отпразнува моминското си парти, организирано с любов и вкус от приятелките й, Андреа и Светлана. Това събитие стана нещо незабравимо за бъдещата булка и нейните приятелки.
Партито, което двете организаторки спретнаха, бе наречено „забранено за мъже“, и това означаваше само едно – невероятна забава и изненади. Събитието започна с „pre-drinking“ в един от най-елегантните хотели в София, където дамите си облякоха еднакви халати и се потопиха в атмосферата на лукс и релаксация.
От там, екипът тръгна към нощен клуб в столицата, където ги посети истинска попфолк сензация – Галена. С музиката и енергията си, тя направи партито още по-невероятно и запомнящо се. Нощта продължи до сутринта, а енергията на дамите не изгасна нито за миг.
Андреа и дизайнерката на пижами – Светлана, антуражът на Златка включваше още попфолк певицата Ваня и още няколко близки приятелки. Събитието беше наистина ексклузивно и заредено с положителна енергия.
След загряването в хотела, следващата стъпка бе лимузината и появата на гримьора Цецо Андреев, който влезе в ролята на стрийптизьор. Тази нестандартна изненада поддържаше настроението на дамите на върхови обороти и добави още забавление към вечерта. От клиповете стана ясно, че Цецо Андреев направи специално шоу за Златка и тя наистина се наслади на момента.
Златка Райкова, известна като русата сексбомба, скоро ще каже заветното „да“ на своя любим Карен. Тя и Карен се сгодиха през октомври миналата година, а от тяхната любов се роди момченце, което носи името на татко си.
Моминското парти на Златка Райкова бе истинско шоу, което ще остане в паметта на всички участнички. Този ден беше посветен на приятелството, радостта и бъдещето на булката и бъдещия жених.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook
Последвай ни в Threads