Кралицата Рания на Йордания, известна със своята елегантност и грация, се радва на двойна повод за празненство тези дни. Вторникът беше специален ден, когато 53-годишната кралица изрази своите поздравления към дъщерите си, принцеса Иман и принцеса Салма, чрез пост в Instagram. Празниците се наредиха в календара със златни букви, тъй като Салма навърши 23 години във вторник, а в сряда Иман празнува своите 27.

След многобройните ангажименти и отговорности, кралица Рания ни показва своята човешка страна, като изразява нежност и обич към дъщерите си. Тя сподели момент от тяхната семейна история, като качи снимка в Instagram, на която тя и дъщерите се усмихват отблизо пред обектива. Този специален кадър не беше публикуван досега и е от партито с къна, организирано от кралицата преди сватбата на нейната снаха Раджва Алсейф през май. Този партито бе предвестник на големия ден на сватбата между Раджва и престолонаследника принц Хюсеин, който се състоя на 1 юни.

Семейството на кралица Рания и крал Абдула е богато на любов и обич. Те са горди родители на четири деца – престолонаследника принц Хюсеин, на 29 години, принцеса Иман, принцеса Салма и принц Хашим, на 18. Хюсеин, като най-големият син на краля, е наследник на трона, а Раджва се очертава като бъдещата кралица на Йордания.

Сватбата на Раджва и Хюсеин бе едно от най-големите събития в страната през последните години. Тя се състоя почти година след обявата за годежа между престолонаследника Хюсеин и Раджва, която получи титлата принцеса в деня на тяхната сватба. Принц Хюсеин сподели своите чувства към нея в социалните мрежи, изразявайки благодарността си към Бог и към нея за светлината и топлината, която носи в живота му.
След сватбата, принцеса Раджва се интегрира все повече в кралската общност и заема активна роля в стратегическите отношения между Йордания и САЩ. Тя пътува със съпруга си и роднините му до различни дестинации, включително Сън Вали, Айдахо, в САЩ, и се присъединява към него по време на неговите срещи с членове на Конгреса.
Кралица Рания също сподели съвет, който даде на Раджва преди тя и Хюсеин да обявят своята годежна вест публично миналото лято. Тя насърчи дъщеря си да не обръща внимание на коментарите в социалните мрежи и да не губи увереността си. Този съвет е не само ценен, но и важен в днешните времена, когато социалните мрежи могат да бъдат източник на натиск и негативно влияние.

Така кралица Рания на Йордания продължава да възвишава семейните ценности и да бъде пример за елегантност и майчинска обич. Нейните дъщери и семейството на Йордания могат да се гордеят с този роял образ, който се съчетава със сърцевината на истинската семейна любов.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook