Лятото на DARA беше пълно с изпълнение на нейни мечти и невероятни моменти на сцената. Тя успя да се изкачи на най-престижните фестивали и концерти у нас, срещна се със сценичните герои от детството си – Black Eyed Peas, и дори сподели сцена с музикалните суперзвезди на Италия. Но не само това, DARA се завърна в третия сезон на „Гласът на България“ като треньор и представи на света чисто новата си песен, озаглавена „Заминавам“.

DARA се отличава с гъвкавостта си както в творчеството, така и във визията си, и това я прави една от изпълнителките, които знаят как да впечатляват своята публика. След успеха на предишния си проект „IN MY HEAD“, тя реши да премине към нещо напълно различно и да пее на български. „Заминавам“ е динамично и пулсиращо парче, което докосва душата със своите емоционални текстове.

Музиката и текстът на песента са създадени в сътрудничество с Венци Венц‘ и Васил Иванов (Dexter) по време на сесия в студиото на „Вирджиния Рекърдс“. За аранжимента на парчето работиха Dexter и ALMA, която освен изпълнител и автор, е и много близка приятелка на DARA.

След като отпразнува 25-тия си рожден ден, DARA обяви премиерата на видеоклипа към новата си песен. Режисиран и заснет от Виктор Милушев, видеоклипът представлява визуална майстория, която се движи в ритъма на музиката. Видеото съчетава нежни и ефирни цветове и усещания с бурни емоции, впечатляващи визуални ефекти и виртуозна хореография.

DARA продължава да завладява музикалната сцена със своя талант и уникален стил. С новия си сингъл „Заминавам“ тя ни дарява с още едно удивително музикално изживяване и обещава да ни зарадва още с много изненади в бъдеще. Едно е сигурно – DARA продължава да впечатлява и вдъхновява своята публика.
Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads