Известната поп звезда и носителка на пет награди Grammy, Christina Aguilera, се завръща с новата си песен „Learning To Fly“, която вече се радва на огромен интерес от страна на феновете й по целия свят. Сингълът представлява част от саундтрака на анимационния филм „Пес Патрул: Суперфилмът“, който обещава да бъде истинско поп култово преживяване.

След двата успешни испаноезични албума, „Aguilera“ и „EP La Tormenta“ от 2022 г., „Learning To Fly“ е първата англоезична песен на Christina Aguilera. Този момент на връщане към английския ѝ репертоар безспорно нашумя в музикалния свят и нашите сърца с нетърпение очакват този нов музикален подарък.
Песента е написана от нейната вдъхновяваща и артистична ръка, заедно с Jeremy Silver. Словата и мелодията съчетават силни емоции и стил, които са характерни за таланта и изпълнителските качества на самата Christina Aguilera.

„Пес Патрул: Суперфилмът“ е продължението на успешния филм от 2021 г. – „Пес Патрул: Филмът“. Режисурата на този проект е в ръцете на изключително талантливия Cal Brunker, който преди това е работил по филми като „Крадци на ядки 2: Луди по природа“. Неговата умела ръка обещава да представи зрителите наистина магично преживяване.

Филмът „Пес Патрул: Суперфилмът“ притежава не само вълнуваща визия и смешни моменти, но и сърцеобладателна история, която ще разтопи сърцата на всички, независимо от възрастта. Героите от любимия сериал „Пес Патрул“ се завръщат на големия екран с нови приключения и предизвикателства.
За феновете на анимацията, „Пес Патрул: Суперфилмът“ представя вълнуващо приключение, което не само забавлява, но и подчертава важни ценности като смелост, приятелство и значението на работата в екип. Този филм предлага образователни и забавни моменти за цялото семейство.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads