Новият музикален проект на българската музикална сцена – песента „Още малко“, представян от артиста Руши, обещава да донесе лятна свежест и емоция на слушателите. Парчето, което носи наименованието „Още малко“, разкрива яркия музикален стил на Руши, комбиниран с уникални текстове и аранжимент, създадени от талантливите Денис Попстоев и Руши съответно. Аранжиментът на песента е дело на Денис, текстът е написан от самия Руши, миксът е на Димитър Ганчев, а мастерингът е извършен от Юлиян Янев.

„Лятото е любимото ми време от живота, а песента е за всички, които обичат лекотата на летните дни и нощи. Обещавам, че „Още малко“ е само първи сингъл от предстоящ кратък албум, който записвам“, споделя Руши.

Този сезон се оказва изпълнен със събития за феновете на Руши. Първото живо изпълнение на „Още малко“ ще имат възможност да чуят на 8 септември на клубната сцена в Борисовата градина. След това, на 10 септември, изпълнителят ще разцъфне своя талант и пред слънчевия бряг в Слънчев бряг.

За Руши може да се каже, че е истински ветеран на българската музикална сцена. С дебютното си парче „Всичко се връща“, което вижда светлото пространство през 2001 година, той завладява сърцата на множество фенове. Неговият музикален дар и нестандартен стил бързо го превръщат в неотменна част от популярната музикална култура.

Сред най-известните му песни трябва да споменем „Il Ritmo Del Mio Cuore“, „Ти беше“ и „Хотел“. Руши не спира на достигнатото и разширява своя артистичен обхват. Той не само се проявява като музикант, но и като актьор и режисьор. Завършва магистърска програма за късометражно кино в Ню Йорк и дори се отличава с награда за Най-добър актьор от Българската филмова академия за главната си роля в „Цветът на хамелеона“. Неговите актьорски заслуги се простира и извън националните граници – участва във филмите „Снимка с Юки“, „Разруха“ и „18% сиво“.

През годините Руши също работи активно като автор на музикални проекти за други изпълнители. През 2016 година, след дълга пауза от музикалната сцена, той се завръща със серия от ексклузивни лайв събития, които побиват рекорди на продажби (всяко събитие продава билети за 24 часа). Този интерес вдъхновява Руши да издаде нов авторски материал.

Май 2019 година е означена с премиерното изпълнение на сингъла „Несъвършен“ по време на церемонията на българските годишни музикални награди. След това през октомври същата година, той представя EP-то „Психо“, включващо четири нови трака. Също така, феновете могат да се насладят на специален BEST OF албум с най-големите хитове на Руши.

В последните години Руши участва и в проекта „Мексико“ от албума „Вакуум“ на Евгени Енчев-ГЕНА (So Called Crew), като гост вокалист, събирайки различни таланти от българската музикална сцена. Артистът не пропуска и шанса да се прояви в актьорската сфера – той впечатлява като адвокат Мартин Касимов в хитовия сериал на bTV „Мен не ме мислете“.

С новия си сингъл „Още малко“, Руши отново доказва своя талант и влияние в музикалната индустрия. Този етап от неговата кариера само подсказва, че ще има още изумителни и творчески прояви в бъдеще. С нетърпение ще очакваме предстоящите концерти и творчески подвизи на този талантлив артист.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads