Известната народна певица Николина Чакърдъкова сподели радостната новина, че стана баба за пети път. Тя лично предаде тази чудесна информация в социалните мрежи.

Новороденото бебче е кръстено на името Йоан и се явява дете на сина на Николина Чакърдъкова – Васил. Празничният момент на кръщенето бе озарен от светлите усмивки на всички присъстващи, като гордата баба не скри емоциите си и излъчваше само най-позитивните чувства.

Николина Чакърдъкова успя да изрази своята безмерна радост и благодарност към сина си и снахата си за това щастливо допълнение към семейството. В нейните думи: „Вече съм баба на пет внучета! Да ни бъде жив и здрав Йоан!!! Човек е богат, когато има голямо и здраво семейство!!! Благодаря на сина ми и на снаха ми за тази голяма радост!!!“

Тази новина не само разчувства приятели и фенове, но и ни напомня за ценността на семейните връзки и щастието, което семейството носи. Желаем на младия Йоан здраве, щастие и успешен житейски път, а на горда баба Николина – още много моменти на щастие и гордост в обкръжението на своето обичано семейство.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads