Известният влогър и телевизионен водещ Наум Шопов разкри на своите почитатели вълнуваща новина – той ще се превъплъти в главната мъжка роля във филма „Без крила“. Този нов проект обаче не е просто актьорски дебют за Шопов, а и възможност да се заяви в света на киното на високо ниво.

Филмът „Без крила“, режисиран от Ники Илиев и Башар Рахал, разказва историята на българския параолимпиец Михаил Христов. Наум Шопов се поема в ролята на спортиста и това е неговият първи главен актьорски опит на големия екран. Иако дипломиран лекар по професия, Шопов решава да следва пътя на медийната индустрия, където успешно се развива както в телевизията, така и в интернет съдържанието си.
Съвместно с половинката си Теа, Наум създава влог, който бързо става популярен сред младежката аудитория. Техният емоционален и автентичен стил на представяне ги издига като забележителни медийни личности, а тяхната уникална химия допълнително гради лоялност сред феновете им.

Снимките на „Без крила“ започват през началото на текущата година, като част от сцените се заснемат в екзотичния Дубай. Въпреки това, продължителната работа върху проекта продължава и на родна земя. Вероятно скоро ще бъдат завършени, тъй като Наум Шопов се ангажира и като водещ на реалити шоуто „Ергенът“. Този път не като актьор, а като забавляващ и водещ личност.

Въпреки че актьорството не е съвсем нов терен за Шопов, той се е почувствал у дома пред камерата още преди. С участието си в телевизионния сериал „Откраднат живот“ той се отчете с впечатляваща актьорска изява в ролята на д-р Борис Тасев. Този опит обаче беше съпроводен с неговите заявления, че това едва ли ще бъде повторение на актьорския му опит, а че след приключване на снимките ще се завърне към медицинската си кариера.

И все пак, влюбен в магията на телевизията и киното, Наум Шопов решава да продължи да изявява своя талант пред камерата. Този път обаче в по-зряла и значима роля. Неговата адаптация към актьорския свят, както и способността му да се нализа с различни професионални среди, го правят многообещаващо име на българската медийна сцена.

Със своя актьорски дебют в „Без крила“, Наум Шопов не само разширява своите хоризонти, но и открива нови възможности за професионално развитие. Неговата история ни учи, че пътят към успеха не винаги следва пряка линия, но е изпълнен с възможности за учене, растеж и изненади.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads