Благой Георгиев и брюнетката Ивана не спират да разтърсват социалните мрежи със своите нови публикации. Нещата между тях се развиват бързо и страстно, а феновете с нетърпение очакват още доказателства за тяхната любовна връзка.

Последната сензационна снимка на двамата е от остров Тасос, където те решиха да изпразнуват вълнуващ повод. Басейнът, около който се вихрят чувства и емоции, беше празнично украсен, което подсказва, че повода е нещо особено.

Публикацията на Ивана в социалните мрежи бързо набра популярност, привличайки вниманието на феновете и медиите. Нейната изява в бикини привлече хиляди лайкове и коментари, включително и от звездата на българския футбол, Благой Георгиев.

Самият Георгиев преди това също сподели своята снимка от същото място, но той беше бързо „разкрит“ от своите почитателки. Една от тях дори го поздрави за 21-ия рожден ден, намеквайки, че празнува с красивата брюнетка на острова.

Въпреки че в официалните им профили все още няма общи снимки, обновяващите се публикации на двамата свидетелстват за нещо истинско и специално между тях. Те не се колебаят да изразят любовта си пред публиката, което говори за силни чувства и сериозност в техните отношения.

Благой Георгиев преди броени седмици се разведе официално с втората си жена Поли, като пътят му с Ивана се откри без излишни затруднения. Той не крие своето влюбване в красавицата и с радост показва своята нова връзка на света.

Техните общи снимки може да се появят скоро в социалните мрежи, но в момента феновете и следящите ги с нетърпение очакват повече вълнуващи моменти и споделени изживявания от двойката.

Със сигурност, ще следим внимателно развитието на тази гореща любовна история и ще ви информираме при първа възможност за нови подробности. Не можем да не се възхищаваме на тяхната откритост и смелост да обявят своите чувства пред света, а ние ще останем настоящи свидетели на тази романтична история.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads