Розовата вълна на касоразбивача „Барби“ непрекъснато навлиза в киносалоните по целия свят, създавайки вълнение сред зрителите и постигайки изключителен успех. Скорошният успех на филма превъзхожда всички очаквания и отваря нова страница в историята на киното.

Създаден от визионерната Грета Гъруиг, „Барби“ се превърна в истински феномен, както преди няколко дни достигна невероятния разтеж от 1 милиард долара в световния бокс-офис. Този постижение не само възвеличи Гъруиг като създателка и режисьорка, но я направи и първата жена, която успява да постигне такова вълнуващо постижение със своя филм.

Преди този рекорд, държеше се от режисьорката Пати Дженкинс с филма „Жената чудо“ с приходи от 821,8 милиона долара беше символ на успех и вдъхновение. Въпреки това „Барби“ се изправи срещу това предизвикателство и успя да го надмине, като достигна магическата граница за само 17 дни след своето пускане на голям екран.

Потърсвайки в своя приказен свят, „Барби“ се превърна в най-бързо нарастваща продукция в историята на „Уорнър Брадърс“. Предишният рекорд, държан от филма „Хари Потър и Даровете на смъртта: Част 2“, бе подобен на постижението на „Барби“, но този път „Барби“ го смаза, отнемайки му титлата след едва 17 дни.

Под ръководството на Марго Роби и Райън Гослинг, които впечатляващо изобразяват Барби и Кен, филмът върви по стъпките на емблематичната кукла на „Мател“. Историята, разказана от Грета Гъруиг, отправя Барби и Кен на увлекателно приключение в реалния свят, което завладява сърцата на зрителите и ги носи през емоционално пътешествие, пълно с смях и вълнение.

След успешния уикенд в киносалоните на САЩ и Канада, „Уорнър Брадърс“ обяви, че „Барби“ събра над 459 милиона долара от продажбите на билети, допълнени от още 572,1 милиона долара от приходите чужбина. Така общите приходи достигнаха впечатляващата сума от 1,0315 милиарда долара.

Розовата приказка на Грета Гъруиг за Барби се превърна в не само кинематографично постижение, но и символ на упоритостта, страстта и смелостта на жените в индустрията на забавлението. „Барби“ продължава да вдъхновява и развълнува публиката по света, оставяйки незабравим след всяко кино изживяване.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads