Агнета Фелтскуг от легендарната група ABBA се подготвя да зарадва своите фенове с нов сингъл. Музикалното парче е под заглавие „Where Do We Go From Here“.

Агнета Фелтскуг, която в продължение на десетилетия споделя сцената с Ани-Фрид Люнгстад, е душата на ABBA и през цялото време присъства в сърцата на почитателите на групата. Световноизвестната певица и композиторка вече брои 73 прекрасни години.

Следващият сингъл е нещо, което феновете на Агнета с нетърпение очакват, след като последният й солов албум видя светлото бяло през далечната 2013 година. През този период тя успява да поддържа високо ниво в музикалната си кариера и да продължи да впечатлява публиката със своя гласов магнетизъм.

Не е изненада, че ABBA притежават милиони почитатели по целия свят. Техните хитове, сред които „Dancing Queen“ и „Fernando“, дори и днес отблъскват времето и се наслаждават на плейлистите на мнозина. Но нека не забравяме и най-значимия момент в историята на групата – победата им на Евровизия през 1974 година с песента „Waterloo“, която ги изстреля на върха на световната музикална сцена.

Световната премиера на „Where Do We Go From Here?“ ще бъде днес и ще поднесе нова порция музикално вълнение. Самата Агнета Фелтскуг вече ни подсказа за този важен момент чрез своите социални профили. Без съмнение, нейното изкуство ще ни отведе в нова и вълнуваща музикална посока, следвайки дългогодишната й традиция да възвеличава звука на ABBA и да го превръща в изкусно творчество.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads