Енрике Иглесиас и Анна Курникова се ожениха тайно, разкри братът на певеца, Хулио Иглесиас младши.

Информацията бе потвърдена от местния вестник „Marca“, който разкри, че Хулио случайно издаде Енрике по време на разговор със Сонсолес Онегоа.
Въпреки това, Хулио подчерта, че Енрике и Анна са заедно вече почти 25 години и имат трима прекрасни деца.

Първоначално, Енрике Иглесиас и Анна Курникова се запознаха на снимачната площадка на клипа към песента „Escape“. Оттогава двойката не се разделя, но предпочита да води уединен начин на живот, като избягва прекомерното обществено внимание. Това обяснява защо обществеността знае малко за тяхното семейство.

Въпреки това, от време на време знаменитостите споделят снимки на децата си в социалните мрежи. Енрике и Анна имат трима деца. През 2017 г. Анна роди близнаците Николас и Луси, а две години по-късно се появи дъщерята Маша.

Този новинен факт разкрива по-личната страна на известната двойка. Въпреки светлината на прожекторите и славата, Енрике Иглесиас и Анна Курникова предпочитат да запазят своите семейни моменти в повече интимност. Техният уединен начин на живот им позволява да се наслаждават на семейните си връзки, далеч от любопитните погледи на обществеността.

Светът може да се вълнува от тяхната тайна сватба, но те предпочитат да се фокусират върху създаването на собственото си малко щастливо семейство. Със сигурност техните фенове ще бъдат радостни да научат, че Енрике и Анна се събраха в светът на брака и продължават да градят силна връзка заедно с децата си.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook