Рики Мартин и Юън Йосеф обявиха със съжаление, че се развеждат след шестгодишен брак. Това изненадващо съобщение бе направено от бившата двойка в четвъртък и впечатли феновете им по света. В изявление за списание „People“, Рики и Юън заявиха, че вземат решението си с любов, уважение и достойнство, като се фокусират върху благополучието на децата си.

„Решихме да сложим край на нашия брак, но с цялото си сърце продължаваме да имаме здрава семейна връзка, в която мирът и приятелството са от съществено значение. Желанието ни е да продължим да възпитаваме нашите деца заедно, запазвайки уважението и любовта, които сме изградили един към друг през тези прекрасни години“, сподели двойката.

Рики Мартин, който е известен световноизвестен певец и актьор, и неговият бивш съпруг Юън Йосеф, който е художник на 38 години, се запознават през 2015 г. чрез социалните мрежи. Следващата година двамата обявяват годежа си, а през 2017 г. сключват брак. Заедно те имат две деца – дъщеря Лусия на 5 години и син Рен на 4 години. Освен това, Рики има още две деца – синовете Матео и Валентино, които приюти през 2008 година.

В изявлението си двойката сподели, че въпреки развода им, най-голямото им желание е да продължат да имат здрава и функционираща семейна връзка, в която децата са в центъра на вниманието им. Те обещаха да запазят уважението и любовта един към друг и да продължат да се грижат за децата си съвместно.

Въпреки развода, Рики Мартин се готви за предстоящото си турне „The Trilogy“ в Северна Америка, което ще включва и участието на Pitbull и Enrique Iglesias. Това е още един предизвикателствен момент в живота на певеца, но той остава ангажиран с музикалната си кариера и ще се отдаде на своите професионални ангажименти.

С развода си Рики Мартин и Юън Йосеф показват зрял и взискателен подход към отношенията си. Въпреки това те ще останат свързани чрез родителството и се надяват да продължат да бъдат пример за здрави и съпричастни родители.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook