Дженифър Лопес обясни отношението си към алкохола, в качеството си на собственик на наскоро лансирана марка коктейли. Певицата, дълго позната със своето безалкохолно поведение, сподели, че вече от време на време сe наслаждава на коктейли. Тя създаде своя собствена линия от напитки, вдъхновена от нейните ваканционни фантазии.

Видео публикацията на Дженифър Лопес в Instagram събра много внимание от феновете й и медиите. Заслужаваща си номинация за „Грами“, Лопес отбеляза, че в продължение на дълъг период от време не е пиела алкохол. Този обрат разби представата, че певицата никога не е употребявала алкохол и подлага на съмнение мотивите й за създаването на марка коктейли.

Въпреки това, Дженифър Лопес обясни, че е променила отношението си към алкохола през последните десетилетия. „От време на време се наслаждавам на коктейл“, сподели певицата. Въпреки това, тя призна, че никога не е откривала напитка, която да отговаря на нейния вкус и жизнен стил.

Търсейки перфектния алкохолен коктейл, Дженифър Лопес решила да създаде своя собствена марка. Така се роди Delola – марка коктейли, които отразяват нейния здравословен начин на живот и вдъхновяват нейните ваканционни фантазии. Създаването на Delola й дало възможност да пие по свой собствен вкус и да усети наистина удовлетворение от алкохолните напитки.

„Delola е по-здравословен начин за пиене, който отговаря на начина ми на живот, за да пия по начина, по който бих пила аз – по начина, по който пие Дженифър“, поясни Лопес. Тя призна, че напитките са вдъхновени от моментите, в които обича да си почива и се забавлява – на лодка, на плажа или на карнавал. Delola е перфектното питие, което отразява тези ваканционни фантазии и съчетава удоволствието от алкохола с качеството и вкуса, който Дженифър Лопес цени.

Дженифър Лопес излага открито своята променена перспектива относно алкохола и предизвиква размисъл за баланса между здравословния начин на живот и удоволствието от напитките. Нейната нова марка коктейли, Delola, не само предлага уникални вкусове, но и представлява лично изразяване на певицата, която не се компрометира с компромиси при откриването на перфектното питие за себе си.

С новата си марка коктейли и откровеното си обяснение, Дженифър Лопес вдъхновява хората да открият собствените си пътища към наслаждаването и удоволствието, като е в съгласие със себе си и ценностите си. Тя преодолява стереотипите и предизвиква дискусията за отношението към алкохола, представяйки алтернатива, която отразява личността и предпочитанията й.

В крайна сметка, Дженифър Лопес не само разкрива своето променено отношение към алкохола, но и вдъхновява милиони фенове по света да приемат и преследват собствените си страсти и вкусове, без да се отклоняват от себе си. Delola става не само марка коктейли, но и символ на самоизразяване и свобода, което Дженифър Лопес с гордост представя на своите последователи и обществото.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook