През изминалия уикенд българската изпълнителка DARA отлетя до прекрасната област Пулия в Италия, за да се качи на сцената на едно от най-популярните музикални събития в страната – Battiti Live. Този голям концерт се организира всяка година от медийния гигант Norba Group и събира най-големите италиански артисти в някои от най-големите градове на Южна Италия.

DARA, чието име е се превърнало в символ на успеха в музикалната индустрия, получи покана да се присъедини към изпълнителите на Battiti Live заради своята нова песен „In My Head“, в сътрудничество с италианските продуценти ROOM9. Песента вече се излъчва по 7 италиански радиостанции и в италианския клон на MTV. Съвместната песен бързо се превърна в хит и привлече вниманието на музикалната общност в Италия.
Това не е първият път, в който DARA се изявява на голямата италианска музикална сцена. През месец юни тя вече участва на Tezenis Summer Festival, организиран от най-голямото частно радио в Италия – Radio 105. Участието й на Battiti Live обаче е отново доказателство за нейната популярност и растяща международна кариера.

Песента „In My Head“ е резултат от успешното сътрудничество между българската компания „Вирджиния Рекърдс“ и италианското Studio 20, притежавано от българската изпълнителка Дариана Куманова. Промотирането на тази песен събра множество международни екипи, които работят съвместно, за да я представят на аудиторията.

Участието на DARA на Battiti Live и нейната покана да се изяви на този престижен концерт са постижение, което със сигурност ще допринесе за нейната все по-голяма популярност и успех в музикалната сцена. Тя продължава да се утвърждава като международна звезда и впечатлява публиката с уникалния си глас и изпълнения.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Последвай ни в Threads
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook