Радостна новина се разнесе из Обединеното кралство, като Кари Джонсън, съпругата на бившия британски министър-председател Борис Джонсън, обяви раждането на третото им дете. За сметка на бурния любовен живот на политика, които известно време заемаше най-високата длъжност в страната, новото попълнение в семейството Джонсън е „поне осмото“ дете за него, според източници от пресата.

„Добре дошъл на света, Франк Алфред Одисей Джонсън, роден на 5 юли в 9:15 ч.“, написа 35-годишната половинка на политика в Instagram, съпровождайки съобщението си със снимка на нея с новороденото в ръце. В своя пост тя попита последователите си дали могат да отгатнат името, избрано от съпруга й, и изрази благодарността си към персонала в родилното отделение на болницата, която е част от Лондонския университетски колеж, принадлежащ към Националната здравна служба.

Франк Алфред Одисей е петото дете на двойката, която се радва на брак в продължение на две години. През април 2020 г. те посрещнаха първородния си син Уилфред, а през декември 2021 г., когато Борис все още беше министър-председател, се ражда Роми, която стана четвъртото им дете.

Сега 59-годишният Борис Джонсън е баща и на две момичета и още толкова момчета от предишния си брак с адвокатката Марина Уилър. Той също призна бащинството си и на още една дъщеря от извънбрачна връзка.
През септември 2021 г., малко преди раждането на Роми, Борис Джонсън потвърди в интервю за американския телевизионен канал NBC, че по това време има шест деца, без да прекратява предположенията около реалния брой на потомството си.

Бившият министър-председател напусна Даунинг стрийт през лятото на 2022 г. след поредица от скандали. В последствие той се отдал на лекторска дейност и си запази местото си като депутат. Но миналия месец, преди публикуването на парламентарен доклад, който установи, че Борис Джонсън е умишлено връщал парламента по време на пандемията от COVID-19, за да организира партии в сградата на Даунинг стрийт, той подаде шумна оставка.

С раждането на третото им дете, Кари и Борис Джонсън продължават да разширяват своето семейство, което е изпълнено с много радост и съпричастност.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Последвай ни в Threads
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook