Успешен, млад, стабилен и с усет към успеха – това е Александър Младенов – мъжът, който ще се впусне в приключението на живота си, за да открие своята мечтана половинка в предстоящия трети сезон на най-вълнуващото романтично риалити в българския телевизионен ефир „Ергенът“. Алек е сред успелите млади предприемачи в България, който развива своя бизнес не само у нас, но и в Европа. Амбициозен да превърне компанията си в световна марка, той не се страхува да взима решения и вярва, че за да успееш, трябва да рискуваш. Алек притежава вродени лидерски качества, знае какво иска, обича бързите скорости и силните усещания, но е изправен пред поредното силно предизвикателство в живота си – да намери своята дама, с която да сподели успехите си и да създаде семейство.

Новият „ерген“ на България, Александър Младенов, предизвиква интерес и любопитство сред дамите, които се стремят да намерят истинската любов и романтиката. Алек се характеризира с много и различни интереси и хобита, като обича да пътува както в България, така и в чужбина. Независимо от заетостта си, той намира време да се отдава на своето голямо семейство, като има три сестри и един брат. Това го прави човек със здрави семейни ценности, който цени истинските връзки и семейните връзки.

Въпреки че Алек привлича жените като магнит, той не се интересува от мимолетни връзки. Той търси истинска и дълготрайна връзка, защото за него семейството е висша ценност. Преди да се обвърже сериозно, Алек иска да се увери, че е намерил правилната жена, която споделя неговите ценности и виждания за живота.

„Ергенът“ е емблематичното романтично риалити шоу, което привлича вниманието на публиката в България. Момичетата, които се впускат в това приключение, имат възможността да се срещнат с Алек и да бъдат част от едно от най-впечатляващите, романтични и екзотични места в света. „Ергенът“ предоставя възможност на дамите да изпитат вълнуващата обстановка на риалити формата и да се състезават за любовта на Алек.

Кастингът за третия сезон на „Ергенът“ е вече стартирал, а всички желаещи дами, които искат да се състезават за сърцето на Александър Младенов, могат да се запишат и да заявят своя интерес. Шоуто предоставя възможност на участниците да изживеят уникално романтично приключение и да открият истинската любов. Крайният срок за записване е на 31 юли.

Александър Младенов е мъжът, който се надява да открие своята мечтана половинка чрез романтичното риалити „Ергенът“. Със своята успешна бизнес кариера, вродени лидерски качества и семейни ценности, той е готов да се ангажира и да намери истинската любов в живота си. Дамите, които желаят да се състезават за неговото сърце, имат възможността да се запишат за кастинга и да открият вълшебната обстановка на риалити формата на „Ергенът“. Така те ще имат възможността да изживеят незабравимо романтично приключение и да се борят за любовта на живота си.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Последвай ни в Threads
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook