Певицата Риана успя да постигне значимо постижение, ставайки първата жена изпълнител, чиито десет песни са достигнали един милиард стриймвания в популярната музикална платформа Spotify. Това се случва въпреки факта, че тя не е издавала нов студиен албум от повече от седем години.

Въпреки липсата на нов албум, Риана влиза в историята на музиката. Певицата публикува пост в Instagram, за да отпразнува този важен момент и сподели радостта си с феновете. Тя спомена как новият рекорд, както и нейният статут на най-младата самостоятелно изградена милиардерка са фактори с които е особено горда.

Публикацията на Риана в Instagram беше озаглавена с „Bad Gal billi“. Тя изрази своето удовлетворение от постижението си и припомни факта, че не е издавала нов албум от доста време. Въпреки това, певицата продължава да радва феновете си с малки дози музика.

През миналата година Риана издаде две песни за саундтрака на филма „Black Panther: Wakanda Forever“ – „Born Again“ и „Lift Me Up“. Тези песни не само се радваха на голям успех, но донесоха и номинация за Оскар на Риана за най-добра оригинална песен. Освен това, през 2023 година тя се завърна на сцената на наградите Оскар и оглави първото си шоу на полувремето на Super Bowl. Същевременно, Риана обяви и втората си бременност, което предизвика още по-голям интерес към нея и нейната музика.

Десетте песни на Риана, които достигнаха един милиард слушания в Spotify, са: „Diamonds“,“We Found Love“ (с Калвин Харис), „Love on the Brain“, „Stay“ (с Mikky Ekko), „This Is What You Came For“ (с Calvin Harris), „Needed Me“, „Four Five Seconds“ (с Kanye West и Paul McCartney), „Work“ (с Drake), „Umbrella“ (с Jay-Z) и „Love the Way You Lie“ (с Eminem). Тези песни представляват значима част от музикалното наследство на Риана и доказват нейната неоспорима популярност и влияние в индустрията.

Въпреки наличието на натиск да издаде нова музика, Риана споделя, че иска официално да представи своя нов албум през 2023 година. Феновете с нетърпение очакват този музикален проект, като вече са свидетели на великолепните постижения, които тя е постигнала досега, дори без да издава нов албум от известно време.

Риана продължава да се превъзнася със своето талантливо изпълнение и впечатляващата си музика. Тя е не само една от най-успешните певици в света, но и истинска иконa, което се доказва от нейните постижения и постоянното й стремеж да създава уникални и вълнуващи музикални произведения.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook