През изминалия уикенд стартираха снимките на новия филм „Гунди – легенда за любовта“, посветен на живота на легендарния български футболист Георги Аспарухов – Гунди. Филмът обещава да разкаже историята на този иконален спортист, който остави незабравима следа в сърцата на много българи.

Първите снимачни дни се проведоха на стадион „Раковски“ в София, точно на датата, когато Гунди изигра първия си мач с мъжете на „Левски“ – 5 юни. Това специално избрано място създаде атмосферата и възпоминанията от историческото събитие, което означава началото на славната футболна кариера на Гунди.
В ролята на Гунди ще се превъплъти актьорът Павел Иванов от Народния театър, който за да изиграе ролята си успешно, е отслабнал с внушителните 15 килограма. Това демонстрира посветеността на актьора към проекта и желанието му да пресъздаде вярно образа на Гунди.

Съпругата на Гунди, Лита Аспарухова, ще бъде изиграна от младата актриса Александра Свиленова. Тя е студентка от II курс в НАТФИЗ, от класа на професор Ивайло Христов. Талантливата актриса ще трябва да се впише в ролята на жената, която беше подкрепа и вдъхновение за Гунди през целия му живот.

След няколко часа от началото на снимките на стадиона, Лита Аспарухова пристигна на снимачната площадка и се запозна с младата Александра Свиленова, която ще изиграе нейната роля. Срещата между двете бе емоционална, като се прегърнаха и се разплакаха. Лита успокои младата актриса, казвайки: „Всичко ще бъде наред“. Този момент от снимките необвързано бе заснет и уловен от камерите.

След стадиона, снимачният процес ще продължи през юни и юли на три различни локации – София, Перник и Пловдив. Филмът ще включва и статисти, които, подобно на главните актьори, ще носят специално ушити дрехи, подходящи за епохата от 60-те и 70-те години. Това ще помогне за създаването на аутентична обстановка и ще увеличи реалистичността на филма.

След края на снимките предстои монтажът, а през първата половина на 2024 година филмът „Гунди – легенда за любовта“ ще бъде представен на голям екран. Този проект е вълнуващо пътешествие в миналото, което ще позволи на зрителите да се потопят в историята на Георги Аспарухов и да се сближат с неговата личност и неподражаем дух.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook